Komparace finančních produktů nabízených na českém trhu - Galbavý, Michal; Ligocká, Marie; Ecková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této práce je porovnání nástrojů vhodných k ukládání peněžních prostředků do důchodového věku v České republice. V rámci práce bude provedena komparace dvou hlavních produktů na základě kritérií výnosu, likvidity a rizika. Práce je rozdělena na teoretickou část s vysvětlením použitých metod a praktickou část, která se skládá z modelací nástrojů a komentáře finančních expertů. Analýzou použitou v práci je komparativní analýza na základě sekundárních dat a následná modelace využití nástrojů pro modelové případy. Závěrem jsou zodpovězeny výzkumné otázky a zformulovaná doporučení, jaký z nástrojů, případně jaká kombinace, je nejvhodnější.
Vedoucí práce: Marie Ligocká
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses