Komparácia podporných programov pre malé a stredné podniky v Českej a Slovenskej republike - Obrková, Lucia; Bočková, Nina, 1971-; Dvouletý, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou a komparáciou podporných programov pre malé a stredné podniky v Českej a Slovenskej republike. Cieľom je identifikácia silných a slabých stránok týchto programov a identifikovať oblasti pre potenciálne zlepšenie. V teoretickej časti práce sa využíva detailná analýza odbornej literatúry spojená s podpornými programami. Praktická časť obsahuje kvalitatívnu analýzu založenú na rozhovoroch s vybranými podnikateľmi, ktorí programy využili. Práca konštatuje, že efektívna implementácia a adaptabilita programov výrazne ovplyvňujú ich úspešnosť. Na základe zistení sú navrhované odporúčania na zlepšenie aktuálnych podporných programov. Tento prístup by mohol prispieť k lepšej dostupnosti a efektívnosti podporných programov pre malé a stredné podniky.
Vedoucí práce: Nina Bočková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses