Nefinanční reporting - Bajerová, Veronika; Pelák, Jiří, 1977-; Kubcová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu historického vývoje konceptu udržitelnosti a nefinančního reportingu. Dále zkoumá charakteristiku standardů udržitelnosti, které byly vytvořeny v reakci na směrnici CSRD, s důrazem na jejich začlenění do širšího kontextu ekologických, sociálních a historických informací. V rámci datové analýzy je posuzován vliv implementace směrnice NFRD na makroekonomické faktory.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses