Podnikatelský plán pro krátkodobé pronajímání bytových jednotek na Airbnb a Booking - Tran, Phuong Vy; Dvořáček, Jiří, 1947-; Heřman, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření komplexního podnikatelského plánu pro krátkodobé pronajímání bytových jednotek na platformách Airbnb a Booking.com v residenčním komplexu ve vile na Stodůlkách v Praze. Hlavním cílem práce je vypracovat strategii pro zahájení tohoto podnikání včetně vybavení bytů, porozumění fungování platform Airbnb a Booking.com, dodržování legislativy, analýzy konkurence, marketingového plánu a vytvoření finančního plánu s důrazem na dosažení udržitelného růstu a konkurenceschopnosti na místním trhu. Bakalářská práce poskytne čtenáři komplexní návod na zahájení a provozování krátkodobého pronajímání bytových jednotek v této specifické lokalitě v České republice.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses