Marketingová komunikace značky Felix - Kaňková, Jana (2024)
Bakalářská práce je zaměřena na marketingovou komunikaci značky Felix. Cílem práce je provést výzkum zaměřený na povědomí o značce Felix a na loajalitu k této značce. Přínosem práce je návrh na zlepšení marketingové komunikace značky. V teoretické části jsou vymezeny klíčové pojmy, jako je marketing, marketingová strategie, značka, marketingový a komunikační mix a oblast pet food. Praktická část se zabývá analýzou marketingové komunikace značky Felix. Výzkum zahrnuje dotazníkové šetření a expertní rozhovor s brand manažerkou, na jejichž základě je realizována SWOT analýza. V závěru práce jsou vyhodnoceny výzkumné otázky a navržena doporučení pro zlepšení efektivity marketingové komunikace značky, vycházející z výzkumu bakalářské práce.