Marketingová komunikace značky Felix - Kaňková, Jana; Černá, Jitka, 1961-; Karasová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce je zaměřena na marketingovou komunikaci značky Felix. Cílem práce je provést výzkum zaměřený na povědomí o značce Felix a na loajalitu k této značce. Přínosem práce je návrh na zlepšení marketingové komunikace značky. V teoretické části jsou vymezeny klíčové pojmy, jako je marketing, marketingová strategie, značka, marketingový a komunikační mix a oblast pet food. Praktická část se zabývá analýzou marketingové komunikace značky Felix. Výzkum zahrnuje dotazníkové šetření a expertní rozhovor s brand manažerkou, na jejichž základě je realizována SWOT analýza. V závěru práce jsou vyhodnoceny výzkumné otázky a navržena doporučení pro zlepšení efektivity marketingové komunikace značky, vycházející z výzkumu bakalářské práce.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses