Budúcnosť dobierky v balíkovej preprave - Pouš, Ivan; Novák, Radek, 1960-; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Táto diplomová práca sa venuje optimalizácii procesov spracovania a manipulácie balíkov v rámci COD OPS pri spolupráci s dopravnou spoločnosťou PPL CZ. Hlavným cieľom je identifikácia a návrh možností zlepšenia v rôznych fázach prepravy a doručovania balíkov. V teoretickej časti je predstavená problematika kurierskych, expresných a balíkových služieb so zameraním na e-commerce. Praktická časť analyzuje súčasnú situáciu v PPL CZ a hodnotí výsledky procesov pri manipulácií s balíkmi. Na základe týchto výsledkov boli navrhnuté riešenia a optimalizácie pre efektívnejšie manipulačné procesy. V záverečnej časti sú prezentované možné riešenia pre budúcu manipuláciu s balíkmi, ktoré by mali prispieť k rýchlejším a efektívnejším procesom v rámci COD OPS.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses