ZMĚNY V BUSINESS MODELU VYBRANÝCH KULTURNÍCH INSTITUCÍ VYVOLANÉ DOPADY PANDEMIE COVID-19 - Panznerová, Lucie; Kubaš, Mario, 1981-; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce se zabývá identifikací změn v obchodních modelech nezávislých galerií a muzeí v kontextu kulturní politiky České republiky vyvolaných v době koronavirové krize. Práce naplňuje cíl prostřednictvím kvalitativního výzkumu metodou hloubkových rozhovorů sestavených dle Business Modelu Canvas. Výsledná zjištění z rozhovorů jsou kódováním převedena do tematických celků a na jejich základě dochází k zodpovězení výzkumných otázek. Kvalitativních výzkumů zabývajících se nezávislými galeriemi a muzei není mnoho a je žádoucí dále se ptát a svými poznatky přispět k uzdravování kultury České republiky. Závěr práce formuluje hypotézy pro případné navazující zkoumání dané problematiky.
Vedoucí práce: Mario Kubaš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses