Získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti KROVYS s.r.o. - Laifrová, Michaela; Palíšková, Marcela, 1961-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce zkoumá získávání a výběr pracovníků v malé rodinné firmě s názvem Krovys s. r. o., sídlící v Telči. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Hlavním cílem diplomové práce je formulace doporučení ke zlepšení procesů získávání a výběru zaměstnanců ve firmě Krovys s. r. o. Dalšími dílčími cíli je shrnout základní teoretické východiska zkoumané problematiky a identifikovat silné a slabé stránky aktuálně nastaveného procesu získávání a výběru zaměstnanců. Teoretická část vychází z rešerše odborné literatury a je zaměřená na výčet hlavních souvisejících pojmů týkajících se personálních činností získávání a výběru pracovníků. Praktická část je zaměřena na analýzu současného stavu obou procesů. V praktické části byly použity metody polostrukturovaného rozhovoru, dotazníkového šetření, analýzy interních dokumentů firmy, analýzy situace na trhu práce a syntéza. Výsledkem práce jsou navržena doporučení pro zlepšení procesu získávání a výběru, která slouží jako základ pro případné změny v organizaci.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses