Marketingová strategie NO Café Arhuacos - Tobiášová, Magdaléna (2024)
Cílem práce je návrh komunikační kampaně pro iniciativu Café Arhuacos, která se zabývá prodejem kávy domorodých kolumbijských kmenů za účelem nastavení udržitelného toku financí k záchraně oblasti pohoří Sierra Nevada. První část tvoří teorie specifik marketingu neziskových organizací, fair trade a produktů se sociálním přesahem a je představena samotná NO. Následuje metodická část, kde jsou popsány metody zpracování práce, a jak probíhal sběr dat a jejich analýza. V praktické části je pomocí situační analýzy a vlastního kvalitativního výzkumu analyzováno prostředí, ve kterém se podnik pohybuje, tyto výsledky jsou pak vstupy pro SWOT analýzu a na základě těchto atributů je vybrána vhodná strategie a prvky komunikačního mixu.