Marketingová strategie NO Café Arhuacos - Tobiášová, Magdaléna; Černá, Jitka, 1961-; Sýkora, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem práce je návrh komunikační kampaně pro iniciativu Café Arhuacos, která se zabývá prodejem kávy domorodých kolumbijských kmenů za účelem nastavení udržitelného toku financí k záchraně oblasti pohoří Sierra Nevada. První část tvoří teorie specifik marketingu neziskových organizací, fair trade a produktů se sociálním přesahem a je představena samotná NO. Následuje metodická část, kde jsou popsány metody zpracování práce, a jak probíhal sběr dat a jejich analýza. V praktické části je pomocí situační analýzy a vlastního kvalitativního výzkumu analyzováno prostředí, ve kterém se podnik pohybuje, tyto výsledky jsou pak vstupy pro SWOT analýzu a na základě těchto atributů je vybrána vhodná strategie a prvky komunikačního mixu.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses