Nástroj NextGeneration EU a jeho vazba na ČR - Mervart, Ondřej; Vítek, Leoš, 1970-; Kolek, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Předmětem této bakalářské práce je přiblížení nástroje Next Generation EU a Národního plánu obnovy ČR. Teoretická část se věnuje finančním alokacím a rozsahu finančního balíku, jeho financování a změnám. V praktické části je shrnutí rozhovorů s vybranými podniky, které čerpaly dotaci z programu The Country for the Future, podprogramu Inovace do praxe, který je financován z Národního plánu obnovy. Toto shrnutí dává bližší náhled na zkušenosti podniků s tímto dotačním titulem.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses