Analýza připravenosti společnosti EPH a.s. na reporting udržitelnosti dle ESRS standardů a požadavků Taxonomie EU - Mičková, Markéta; Hönig, Vladimír, 1982-; Procházka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práce analyzuje připravenost EPH a.s., na splnění nových legislativních požadavků v oblasti nefinančního reportingu podle Evropského standardu pro reportování o udržitelnosti (ESRS) a EU Taxonomie. S narůstajícím tlakem na podniky v oblasti udržitelného podnikání a novou legislativou Evropské unie, která klade důraz na transparentní zprávy podléhající auditu, se stává nezbytným nalézt účinná řešení, jak tyto požadavky naplnit. Diplomová práce pečlivě analyzuje připravenost EPH a.s. na naplnění těchto požadavků a vyhodnocuje potenciální důsledky nesouladu.
Vedoucí práce: Vladimír Hönig
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses