Strategická analýza NATUR HOUSE s. r. o. - Kohoutek, Jiří; Štamfestová, Petra, 1984-; Kronďák, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem bakalářské práce je pomocí metod strategické analýzy zjistit současný stav společnosti NATUR HOUSE s. r. o., její silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby, a pak navrhnout doporučení pro dlouhodobý vývoj. Práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy týkající se strategie a představeny vybrané nástroje strategické a finanční analýzy pro analýzu okolí a vnitřních zdrojů. V praktické části je charakterizována sledovaná společnost NATUR HOUSE s. r. o., a to její okolí, vnitřní zdroje a schopnosti. Jsou aplikovány představené nástroje, následuje závěrečná syntéza za využití SWOT analýzy s doporučeními pro budoucí rozvoj. Výsledná doporučení jsou plně využitelná výkonným orgánem NATUR HOUSE s. r. o.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses