Ocenění ČSOB, a.s. - Hovorka, Matyáš; Hrdý, Milan; Nohýnková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Cílem diplomové práce je ocenění Československé obchodní banky, a.s. Práce je členěna na dvě části – teoretickou a praktickou. Teoretická část popisuje specifika komerčních bank z hlediska jejich ocenění a podává informace o jednotlivých metodách ocenění. V praktické části je představen předmět ocenění, načež následuje provedení finanční a strategické analýzy. Na základě výsledků těchto analýz je sestaven finanční plán, který poskytuje vstupní data pro následné ocenění. Závěr praktické části práce obsahuje ocenění Československé obchodní banky, a.s. využitím jedné hlavní metody a dvou doplňkových metod ocenění.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses