Jak vybudovat silnou osobní značku pomocí sociálních sítí - Krychfalushii, Bohdan (2024)
Cílem této diplomové práce je zjistit, jak pomocí sociálních sítí lze vybudovat silnou osobní značku. Práce se bude zabývat zkoumáním role, kterou sociální sítě hrají v budování osobní značky. Teoretická část nabízí přehled důležitých teoretických poznatků z oblasti sociálních sítí a osobního brandingu, věnuje se také základním pojmům z oblasti značky a marketingu. Následně, v metodologické části jsou popsány použité výzkumné metody a jsou definované výzkumné otázky. V praktické části bude prezentována osobní značka autora práce a je proveden kvantitativní výzkum na konzumentech obsahu tvůrců (anketa) a kvalitativní výzkum s úspěšnými tvůrci obsahu (hloubkové rozhovory).