Jak vybudovat silnou osobní značku pomocí sociálních sítí - Krychfalushii, Bohdan; Procházková, Markéta; Oxana, Savina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této diplomové práce je zjistit, jak pomocí sociálních sítí lze vybudovat silnou osobní značku. Práce se bude zabývat zkoumáním role, kterou sociální sítě hrají v budování osobní značky. Teoretická část nabízí přehled důležitých teoretických poznatků z oblasti sociálních sítí a osobního brandingu, věnuje se také základním pojmům z oblasti značky a marketingu. Následně, v metodologické části jsou popsány použité výzkumné metody a jsou definované výzkumné otázky. V praktické části bude prezentována osobní značka autora práce a je proveden kvantitativní výzkum na konzumentech obsahu tvůrců (anketa) a kvalitativní výzkum s úspěšnými tvůrci obsahu (hloubkové rozhovory).
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses