Strategická analýza společnosti Třinecké železárny a.s. během energetické krize - Paloncy, Jonáš; Smrčka, Luboš; Kuděj, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce se zabývá detailním posouzením strategického postavení Třineckých železáren jak v českém, tak světovém měřítku hutnictví. Hlavním cílem této práce je zhodnotit pomocí komplexní strategické analýzy aktuální stav společnosti a navrhnout optimální manažerská doporučení pro top management. Práce je rozdělena na teoretickou část a praktickou část. V první části autor uvádí literární rešerši na kterou dále navazuje v části praktické. Na závěr autor uvádí syntézu poznatků v podobě SWOT analýzy a v neposlední řadě také manažerská doporučení
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses