Crowdfunding u společnosti - Novák, Vojtěch (2024)
Bakalářská práce se zabývá problematikou crowdfundingu a zkoumá jeho případné využití u společnosti Dropp Tennis. Práce obsahuje tři části: teoretickou, metodologickou a praktickou část. V teoretické části je vysvětlen pojem crowdfundingu, popsány jsou i jednotlivé modely, výhody či nevýhody a využití crowdfundingu v marketingu. V metodologii jsou představeny metody výzkumu, jimiž byly hloubkové rozhovory. V praktické části jsou pak pomocí kódování hledány souvislosti a společná témata. Výsledky jsou pak interpretovány a na jejich základě jsou dána doporučení společnosti Dropp Tennis.