Marketing vybrané neziskové organizace - Brustmannová, Natálie; Zamazalová, Marcela; Bartoš, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit stav marketingu v neziskové organizaci Voříškov z.s. s důrazem na online komunikaci pomocí sociálních sítí a na základě získaných dat následně navrhnout kroky ke zlepšení. V teoretické části jsou definovány pojmy jako neziskový sektor a nezisková organizace, dále je rozebrán marketing neziskových organizací a online marketing se zaměřením na sociální sítě. V praktické části je představeno chování lidí, co se týká domácích mazlíčků a dárcovství, dále je popsána nezisková organizace Voříškov z.s. Marketing pomocí sociálních sítí je rozebrán na základě dotazníkového šetření, analýzy sociálních sítí a rozhovorů s vedením organizace. Díky výzkumu bylo zjištěno, že povědomí mezi lidmi o neziskové organizaci Voříškov z.s. je malé a počet sledujících na sociálních sítích je rovněž nízký. Pomocí vybraných metod a analýz byly vypracovány návrhy a doporučení. Hlavním doporučením je zaměstnat odborníka, který by spravoval sociální sítě.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses