Strategická analýza podniku TEEKANNE, s.r.o. - Voláková, Barbora (2024)
Cílem této bakalářské práce je prostřednictvím strategické analýzy společnosti TEEKANNE, s.r.o. identifikovat příležitosti, hrozby, silné a slabé stránky podniku. Na jejich základě dále formulovat strategická doporučení. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část obsahuje samotný úvod do strategického řízení a následně metody a nástroje strategické analýzy, které jsou aplikované v praktické části na vybraný podnik. Mezi nástroje patří PESTLE analýza, Porterův model pěti sil, VRIO analýza, finanční analýza a SWOT analýza.