Strategická analýza podniku TEEKANNE, s.r.o. - Voláková, Barbora; Smrčka, Luboš; Kubálek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této bakalářské práce je prostřednictvím strategické analýzy společnosti TEEKANNE, s.r.o. identifikovat příležitosti, hrozby, silné a slabé stránky podniku. Na jejich základě dále formulovat strategická doporučení. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část obsahuje samotný úvod do strategického řízení a následně metody a nástroje strategické analýzy, které jsou aplikované v praktické části na vybraný podnik. Mezi nástroje patří PESTLE analýza, Porterův model pěti sil, VRIO analýza, finanční analýza a SWOT analýza.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses