Investiční rozhodování společnosti CHINT - Loudová, Ema; Bočková, Nina, 1971-; Špaček, Miroslav, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této diplomové práce je návrh business modelu canvas pro investiční projekt, který byl vybrán na základě komplexní analýzy současného stavu firmy CHINT s.r.o. a vyhodnocení tří potenciálních investičních příležitostí. Práce zahrnuje dílčí cíle zaměřené na analýzu současného stavu podniku, jeho vnějšího a vnitřního prostředí, a hodnocení investičních příležitostí s využitím strategických a finančních nástrojů. Teoretická část definuje základní pojmy a představuje metodologický rámec, včetně nástrojů jako jsou SWOT analýza, PESTEL analýza a finanční hodnocení. V praktické části je aplikován vybraný metodologický rámec na konkrétní případ firmy CHINT s.r.o. Závěrem práce je výběr nové marketingové strategie a vypracovaný business model canvas, který slouží jako základní struktura pro další rozvoj a strategické plánování podniku.
Vedoucí práce: Nina Bočková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses