Návrh marketingové strategie projektu Finebuffs - Fiala, Eduard; Mareš, Jan, 1986-; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této diplomové práce je návrh marketingové strategie mladé české značky Finebuffs vyrábějící módní doplňky v podobě nákrčníků a čelenek. Práce je rozdělena na tři hlavní části – teoretickou, metodologickou a praktickou. V rámci teoretické části jsou za využití odborné literatury představeny relevantní marketingové metody a nástroje. Metodologická část je poté věnována kvalitativnímu výzkumu v podobě individuálních hloubkových rozhovorů, který byl pro účely této práce proveden. Poznatky získané v rámci teoretické a metodologické části jsou následně využity v části praktické, kde jsou aplikovány právě na značku Finebuffs v podobě návrhu komplexní marketingové strategie. Ta obsahuje návrh strategií segmentace, targetingu a positioningu a návrh strategií jednotlivých prvků marketingového mixu, tedy strategii produktovou, cenovou, distribuční a komunikační.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses