Strategická analýza podniku Groupe SEB ČR s.r.o. - Novotný, Marek; Krause, Josef, 1978-; Sýkora, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této bakalářské práce je prostřednictvím strategické analýzy společnosti Groupe SEB ČR s.r.o. vypracovat komplexní strategické doporučení s konkrétními kroky a návrhy. Toto doporučení bude založeno na silných i slabých stránkách společnosti, jakožto i na externích příležitostech a hrozbách současného světa. Teoretická část práce nastiňuje klíčové definice a termíny a představuje relevantní teoretické rámce a modely, které jsou nezbytné pro správné provedení strategické analýzy. Praktická část vychází ze získaných poznatků teoretické části a aplikuje popsané modely s využitím dostupných dat, na jejichž základě lze vytvořit spolehlivé závěry. Všechny tyto poznatky jsou následně shrnuty v kapitole syntézy, která slouží jako základ pro vypracování strategických doporučení pro podnik.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses