Marketingový plán penzionu s restaurací - Jandačová, Ludmila; Černá, Jitka, 1961-; Stejskalová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem bakalářské práce je návrh marketingového plánu restaurace s penzionem na příští rok, který povede ke zlepšení marketingové komunikace podniku. V teoretické části jsou nejprve vysvětleny pojmy jako marketingový mix, marketingová komunikace a marketingový plán. Dále jsou popsána specifika marketingu služeb, ubytovacích a stravovacích služeb. Praktická část se nejprve zabývá analýzou mikro- a makrookolí podniku, konkrétně analýzou zákazníka, analýzou současných marketingových aktivit, analýzou konkurence a následně PEST analýzou. Součástí práce je kvalitativní výzkum v podobě hloubkových individuálních rozhovorů s vlastníkem a zákazníky podniku. Výsledkem je SWOT analýza, na kterou navazují definované marketingové cíle, návrhy na nové marketingové aktivity a doporučení na zlepšení aktivit současných.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses