Podstatné atributy interní komunikace ve vybrané společnosti - Petrovičová, Natalie, 2002-; Říhová, Gabriela; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se zabývá analýzou podstatných atributů interní komunikace ve vybrané malé společnosti XY. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, které se zabývají problematikou efektivní interní komunikace. První část je teoretická a tvoří základ pro následný výzkum. Jsou v ní obsaženy veškeré podstatné atributy přispívající efektivní komunikaci v dané společnosti XY. Část druhá, tedy praktická, je již výzkumnou částí analyzující momentální stav komunikace ve společnosti XY a hledající možná řešení pro její zefektivnění. Je tvořena dotazníkovým šetřením a na něj navazujícími rozhovory, na jejichž základě je autorkou vytvořena doporučená strategie interní komunikace.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses