Komunikace v organizacích působících v oblasti kultury a umění - Štecha, Lubomír; Motlová, Veronika; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Hlavním cílem bakalářské práce s názvem „Komunikace v organizacích působících v oblasti kultury a umění“ je zanalyzovat vliv komunikace na efektivní fungování tanečního týmu a well-being, který daná komunikace ovlivňuje v rámci Tanečního klubu FIS, z. s. Primární pozornost bude zaměřena na komunikaci od hlavních členů tanečního klubu směrem k osobám, které v tomto tanečním klubu vystupují jako frekventanti neboli osoby, které se od hlavních členů učí. Teoretická část se zabývá pojmy komunikace a well-beingu, které jsou detailně popsány. Empirická část představuje dvě studie. Studie formou dotazníku a Focus group interview. Na závěr bude zmíněno doporučení nejen pro tento taneční klub, ale i pro malé organizace, které se potýkají s podobným problémem.
Vedoucí práce: Veronika Motlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses