Strategická analýza Amanita Design s.r.o. - Drábek, Dan (2024)
Cílem této bakalářské práce je formulace strategických doporučení pro společnost Amanita Design s.r.o., které budou vycházet ze strategické analýzy zkoumající vnější a vnitřní prostředí společnosti. Vnější prostředí bude zkoumáno za účelem identifikace vlivů působících na společnost a jejich rozdělení na příležitosti a hrozby. Vnitřní prostředí bude zkoumáno pro zhodnocení současného stavu společnosti a identifikaci jejích silných a slabých sil. Následně bude provedena syntéza pomocí SWOT analýzy, která bude zkoumat vazby mezi příležitostmi a hrozbami společnosti a jejími silnými a slabými stránkami. Na základě těchto vazeb budou v závěru formulovaná doporučení pro Amanitu Design s.r.o., která by mohla zajistit úspěšný růst společnosti.