Strategická analýza Amanita Design s.r.o. - Drábek, Dan; Badie, Natálie; Machek, Ondřej, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem této bakalářské práce je formulace strategických doporučení pro společnost Amanita Design s.r.o., které budou vycházet ze strategické analýzy zkoumající vnější a vnitřní prostředí společnosti. Vnější prostředí bude zkoumáno za účelem identifikace vlivů působících na společnost a jejich rozdělení na příležitosti a hrozby. Vnitřní prostředí bude zkoumáno pro zhodnocení současného stavu společnosti a identifikaci jejích silných a slabých sil. Následně bude provedena syntéza pomocí SWOT analýzy, která bude zkoumat vazby mezi příležitostmi a hrozbami společnosti a jejími silnými a slabými stránkami. Na základě těchto vazeb budou v závěru formulovaná doporučení pro Amanitu Design s.r.o., která by mohla zajistit úspěšný růst společnosti.
Vedoucí práce: Natálie Badie
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses