Finanční analýza společnosti PPF banka, a.s. - Kadeřábek, Šimon (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou PPF banky a.s., konkrétně analyzuje strukturu a vývoj rozvahy společně s výkazem zisku a ztráty mezi lety 2018 až 2022. Dále se věnuje výpočtu poměrových ukazatelů, které by měly kvantifikovat různé oblasti finančního zdraví banky, jako je ziskovost, kvalita úvěrového portfolia, likvidita a kapitálová přiměřenost. Tyto ukazatele jsou pak mezipodnikově porovnány se srovnatelnými bankami na českém bankovním trhu.