Účetní a daňové souvislosti cestovních náhrad - Skalíková, Klára; Müllerová, Libuše, 1945-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato diplomová práce se věnuje problematice účetních a daňových aspektů cestovních náhrad. Teoretická část popisuje základní pojmy týkajících se tuzemské i zahraniční pracovní cesty v souladu s aktuálně platnou legislativou. Praktická část je zaměřena na modelové situace z praxe a jejich východiska včetně promítnutí výsledného řešení do účetnictví podniku.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses