Audit malých a středních podniků dle nového standardu IAASB pro LCE - Daoová, Hai Yen (2024)
Diplomová práce je věnována nově vydanému standardu IAASB pro méně komplexní entity. V práci jsou vysvětleny základní pojmy a klíčové rozdíly mezi SME a LCE. Dále se zaměřuje na samotný standard, kde jednotlivé části jsou zpracovány a shrnuty důležité body pro audit účetní závěrky společnosti, jež odpovídá znakům méně komplexní účetní jednotky. V neposlední řadě diplomová práce představuje praktickou část, v níž je proveden audit na reálné společnosti. Cílem práce je dokázat užitečnost nového standardu ISA pro LCE v praxi.