Využití operačních programů pro financování primárního a sekundárního školství - Jakešová, Eliška; Vítek, Leoš, 1970-; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Diplomová práce se zabývá využitím operačních programů pro financování primárního a sekundárního školství v České republice. První teoretická část vymezuje především charakteristiku vzdělávacího systému, pravidla financování regionálního školství, zdanění ve školství a operační programy. Analytická část zkoumá veřejné výdaje na vzdělávání a analyzuje čerpání finančních prostředků ze strukturálních fondů EU. Cílem práce je analyzovat strukturu veřejných výdajů do primárního a sekundárního školství v ČR z hlediska různých zdrojů veřejného financování.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses