Daňové nedoplatky v ČR - Gebhartová, Alena (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem objemu daňových nedoplatků v období od roku 2003 do roku 2022. Hlavním cílem práce je zanalyzovat objemy nedoplatků, vytyčit a zdůvodnit meziroční změny, které jsou v rámci období od roku 2003 do roku 2022 zásadní. Meziroční změny jsou vypočítány v procentuálním vyjádření a porovnány s ostatními v rámci sledovaného období. Pro dosažení cíle využívá data získaná ze státních závěrečných účtů a výročních zpráv ČSSZ a zdravotních pojišťoven.