Daňové nedoplatky v ČR - Gebhartová, Alena; Sedmihradská, Lucie; Hulínský, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem objemu daňových nedoplatků v období od roku 2003 do roku 2022. Hlavním cílem práce je zanalyzovat objemy nedoplatků, vytyčit a zdůvodnit meziroční změny, které jsou v rámci období od roku 2003 do roku 2022 zásadní. Meziroční změny jsou vypočítány v procentuálním vyjádření a porovnány s ostatními v rámci sledovaného období. Pro dosažení cíle využívá data získaná ze státních závěrečných účtů a výročních zpráv ČSSZ a zdravotních pojišťoven.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses