Marketingový mix stavební firmy - Benda, Martin; Vávra, Oldřich; Hafner, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Předmětem bakalářské práce je zpracování marketingového mixu ve zvolené stavební firmě, kterou je THB invest a.s. sídlící v Českých Budějovicích. Předmětem podnikání společnosti je komplexní výstavba bytových a rodinných domů s cílem poskytnout svým klientům kvalitní bydlení. Hlavním cílem bakalářské práce je vytvoření marketingového mixu stavební společnosti a následně jeho zhodnocení a návrh na případné zlepšení. Veškeré informace použité v bakalářské práci byly získány pomocí primárních a sekundárních dat. Primární data byla tvořena pomocí rozhovorů s majiteli firmy. Sekundární data byla získána z PEST a SWOT analýzy. Práce je rozdělena do tří částí. V první části jsou popsané teoretické informace ohledně marketingového prostředí, marketingu ve stavebnictví a marketingového mixu. Druhá část obsahuje popis získávání dat a metody použité v poslední praktické části. Tato část je zaměřená přímo na konkrétní firmu a obsahuje následné vyhodnocení a případné návrhy marketingového mixu.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses