Účetní a daňové souvislosti odpisování dlouhodobého majetku v dané společnosti - Piskačová, Šárka; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce je zaměřena na účetní a daňové odpisování dlouhodobého majetku ve vybraném podniku. Teoretická část je věnována vymezení základních pojmů souvisejících s dlouhodobým hmotným a nehmotným majetkem. Práce se zabývá podstatou, významem a metodami odpisování majetku a jeho dopadem na ekonomické ukazatele. Praktická část hodnotí odpisování konkrétního majetku ve vybrané společnosti, je vyhodnocena daná situace a vysloveny případné návrhy na zlepšení.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses