Vyhodnotenie technologickej varianty pri výrobe hračiek v RWS s.r.o - Zatkalík, Leo; Svobodová, Hana, 1961-; Martínez, Felipe; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Táto práca je uceleným dielom zameraným na komplexné zhodnotenie a analýzu technologických alternatív relevantných pre fázu prvovýroby v rámci výroby hračiek v spoločnosti Ravensburger Wood Slovakia (RWS s.r.o.). Primárnym cieľom tejto práce je uľahčiť informovaný rozhodovací proces týkajúci sa výberu najvhodnejšej piliarskej technológie, čo je rozhodnutie, ktoré má zásadný vplyv na prevádzku výroby hračiek v spoločnosti RWS. Cieľovou skupinou tohto výskumu je manažment a rozhodovacie orgány spoločnosti RWS, ktoré sú zodpovedné za kľúčový výber medzi dvoma rôznymi technológiami pílenia. Hlavným prínosom tejto štúdie je poskytnutie podkladov založených na dôkazoch pre výber technológie píly, ktorá najlepšie zodpovedá strategickým cieľom spoločnosti RWS.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses