Vliv hybridní práce na zaměstnance v bankovním sektoru - Dlouhý, Ondřej; Šilerová, Lenka, 1972-; Borová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá hybridní prací v bankovním sektoru. Cílem této práce je zjistit, jaký má hybridní práce vliv na zaměstnance v této pracovní oblasti. Konkrétně se zkoumají faktory, jako jsou produktivita, spokojenost, work-life balance, stres, sociální interakce nebo interní komunikace. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy spojené s hybridní prací a následně je provedena rešerše studií na podobné téma. V praktické části je proveden kvalitativní výzkum pomocí polostrukturovaných rozhovorů a následná analýza takto získaných dat. Na základě analýzy jsou diskutovány výsledky, které jsou porovnávány s již zmíněnými studiemi. Výsledky ukazují na to, že hybridní práce má více výhod než nevýhod a zaměstnanci jsou výrazně spokojenější v tomto pracovním modelu, ovšem vnímají také nevýhody, jako například špatná sociální interakce.
Vedoucí práce: Lenka Šilerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses