Online marketingová strategie společnosti Rimex Interier - Minarský, Filip (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu a optimalizaci online marketingových aktivit společnosti Rimex Interier. Cílem této práce je navrhnout online marketingovou strategii a sadu konkrétních doporučení pro zlepšení výkonnosti v online marketingovém prostředí této firmy, která budou navazovat na analýzu stávajících online marketingových aktivit společnosti a hlavních konkurentů. Práce kombinuje teoretický přehled základních pojmových a konceptuálních základů online marketingu s praktickou částí, kde jsou pro Rimex Interier a hlavní konkurenty analyzovány webové stránky z UX/UI hlediska, výkonnost PPC reklamy a aktivita na sociálních sítích. Výsledky práce poskytují společnosti Rimex Interier konkrétní směřování pro posílení její online přítomnosti a efektivní komunikaci se zákazníky v konkurenčním digitálním prostředí.