Inovace marketingové strategie kosmetického salonu Karoli - Kubálková, Eliška (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá inovací marketingové strategie kosmetického salonu Karoli, který se nachází v malém městě, Kostelec nad Černými lesy, v okrese Praha-východ. V teoretické části práce jsou vysvětleny a porovnány teoretické poznatky k danému tématu týkající se inovace marketingové strategie. Praktická část práce se zabývá představením kosmetického salonu Karoli, PEST analýzou, Porterovou analýzou pěti sil a vyhodnocením dotazníkového šetření. Na základě zjištěných informací následuje sestavená SWOT analýza, STP analýza, a nakonec návrhy pro inovace v současném marketingovém mixu společnosti. Přínosem práce je možnost posílení konkurenceschopnosti podniku, navýšení klientely a zvýšení povědomí o značce.