Inovace marketingové strategie kosmetického salonu Karoli - Kubálková, Eliška; Mareš, Jan, 1986-; Kosťuk, Oleh; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá inovací marketingové strategie kosmetického salonu Karoli, který se nachází v malém městě, Kostelec nad Černými lesy, v okrese Praha-východ. V teoretické části práce jsou vysvětleny a porovnány teoretické poznatky k danému tématu týkající se inovace marketingové strategie. Praktická část práce se zabývá představením kosmetického salonu Karoli, PEST analýzou, Porterovou analýzou pěti sil a vyhodnocením dotazníkového šetření. Na základě zjištěných informací následuje sestavená SWOT analýza, STP analýza, a nakonec návrhy pro inovace v současném marketingovém mixu společnosti. Přínosem práce je možnost posílení konkurenceschopnosti podniku, navýšení klientely a zvýšení povědomí o značce.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses