Návrh marketingové strategie pro službu Moto dozor - Kopecký, Jan (2024)
Bakalářská práce si klade za cíl navrhnout marketingovou strategii pro nově vznikající službu Moto dozor, pro zlepšení stávajících marketingových činností. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy týkající se marketingu, marketingové strategie, značky, marketingového mixu a online marketingu. Metodologická část se zabývá procesem získávání dat a limitacemi marketingového výzkumu, který odhalil souhrnné preference a charakteristiky potencionálních zákazníků. V praktické části byl na základě situační analýzy sestaven marketingový mix a marketingová strategie, včetně určení marketingových cílů. V závěru práce jsou shrnuty klíčové poznatky a navržena praktická doporučení pro vylepšení stávající marketingové strategie služby Moto dozor.