Návrh marketingové strategie pro službu Moto dozor - Kopecký, Jan; Mareš, Jan, 1986-; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce si klade za cíl navrhnout marketingovou strategii pro nově vznikající službu Moto dozor, pro zlepšení stávajících marketingových činností. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy týkající se marketingu, marketingové strategie, značky, marketingového mixu a online marketingu. Metodologická část se zabývá procesem získávání dat a limitacemi marketingového výzkumu, který odhalil souhrnné preference a charakteristiky potencionálních zákazníků. V praktické části byl na základě situační analýzy sestaven marketingový mix a marketingová strategie, včetně určení marketingových cílů. V závěru práce jsou shrnuty klíčové poznatky a navržena praktická doporučení pro vylepšení stávající marketingové strategie služby Moto dozor.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses