Odměňování zaměstnanců ve společnosti ABC a.s. - Staniszewski, Filip (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou systému odměňování v konkrétním podniku. Cílem této práce je navrhnout možné změny v tomto systému tak, aby byl více efektivním firemním nástrojem. V teoretické části práce jsou podrobně popsány pojmy a definice, které se dané problematiky týkají. Nejvýznamnějším pojmem zde je motivace, která hraje při odměňování zásadní roli. Následně je v praktické části zanalyzován systém odměňování zkoumané společnosti a pomocí dotazníkového šetření jsou vyhodnoceny odpovědi zaměstnanců. V závěru práce jsou všechny dosavadně získané informace využity pro návrh změn ve firemním systému odměňování, čímž je splněn primární cíl.