Rozvoj značky a marketingové komunikace ve vybraném gastro zařízení - Bozsokiová, Denisa; Říha, David; Skolilová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Bakalářská práce se zabývá popisem a zhodnocením marketingové komunikace rodinné restaurace na malém městě s velkým potenciálem. Cílem práce je zhodnotit marketingovou komunikaci a značku vybraného gastro zařízení a poté sestavit návrhy na jejich zlepšení. Za účelem, aby restaurace měla dostatek návštěvníků po celý rok, nejenom v hlavní sezóně a najít nové trhy, na které je možné proniknout. Teoretická část se zabývá popisem pojmů, týkajících se marketingu a marketingové komunikace, které jsou později aplikovány v praktické části práce. V práci je například zpracována SWOT analýza vybraného podniku, dotazníkové šetření a rozhovor s majitelem. Na základě těchto a dalších analýz jsou následně představeny návrhy na zlepšení marketingové strategie vybraného podniku.
Vedoucí práce: David Říha
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses