Komunikační sítě jako nástroj motivace zaměstnanců - Březina, Tomáš; Šmíd, David; Hořáková, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cílem závěrečné práce je prozkoumat vliv komunikačních sítí na pracovní motivaci a vytvořit doporučení vyplývající z porovnání současné situace na pracovišti s preferencemi zaměstnanců. Teoretická část práce popisuje pohledy na motivaci, pojem komunikace a její faktory, prostředky a vlivy. Praktická část, která vychází z výzkumu uskutečněném pomocí dotazníku, popisuje reálnou dynamiku v pracovním prostředí, využití a styl komunikace a preference zaměstnanců. Z výzkumu vyplívá doporučení pro organizace a vedoucí pracovníky k optimálnímu užívání komunikačních sítí k motivaci zaměstnanců.
Vedoucí práce: David Šmíd
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses