Marketing vybrané restaurace na sociálních sítích - Lisnycha, Marta; Zamazalová, Marcela; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tematem této bakalářské práce je využití sociálních médií jako efektivního marketingového nástroje pro restaurace. Cílem práce je provést detailní posouzení marketingových aktivit vybrané restaurace na sociálních sitích, identifikovat případné nedostatky a vypracovat návrhy pro jejich zlepšení. Práce zahrnuje osobní rozhovor s majitelem, detailní obsahovou analýzu Facebook a Instagram a analýzu dat z výzkumu MML-TGI. V rámci výzkumu budou přímo spravovány účty restaurace aby v praxi demonstrovat možnosti, jak zlepšit prezentaci a interakci na sociálních sítích, což budou taky popsané v doporučeních pro vybranou restauraci. Výsledkem praktické části budou konkrétní doporučení, které by měli prospět vybrané restauraci.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses