Vnímanie potenciálu AR filtrov v marketingovej komunikácii značiek - Zajacová, Lenka; Machek, Martin; Hospodárová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Cieľom diplomovej práce je skúmanie vnímania potenciálu AR filtrov v marketingovej komunikácii značiek z pohľadu mediálnych agentúr, platforiem sociálnych sietí a značiek. Diplomová práca skúma aké sú výhody alebo nevýhody AR filtrov oproti tradičným formátom, aká je motivácia alebo prekážky ich využívania, a ako sa líši ich celkové vnímanie jednotlivými zúčastnenými stranami. Ďalej detailne rozoberá rozdiely AR filtrov na rôznych platformách a ich budúce potenciálne smerovanie. Výskum v diplomovej práci bol uskutočnený individuálnymi hĺbkovými rozhovormi s respondentmi zastupujúcimi všetky zúčastnené strany z oblasti marketingu. Získané dáta boli kódované pomocou softvéru MAXQDA, v ktorom následne prebehla analýza jednotlivých tematických okruhov. Zistenia z nich slúžili ako základ pre vyhodnotenie stanovených výskumných otázok, ktorých výsledok môže byť podkladom pre ďalšie detailné skúmanie.
Vedoucí práce: Martin Machek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses